PLAY! ; PLAY! Zine

Rainbow Six Siege ima 20 miliona registrovanih korisnika, dok 2.3 miliona njih svakoga dana igraju ovaj naslov

Kompanija Ubisoft je svojom odličnom multiplejer pucačinom, Rainbow Six Siege, za manje od dve godine privukla ogroman broj igrača, čak 20 miliona registrovanih, a isto tako, 2.3 miliona igrača se dnevno uloguje u ovu igru.

Direktor odeljka zaduženog za Rainbow Six Siege je oduševljen velikom popularnošću, ali isto tako naglašava da nema zaustavljanja, “Naša zajednica raste zajedno sa našom ambicijom da Siege načinimo šuterom koji je tu da ostane“, pošto je za naredni period je najavljeno lansiranje treće sezone i Health operacije.

Health operacija donosi veliki broj ispravki i nadogradnji u igru, i nastala je kao inicijativu samog razvojnog tima, koji ima želju da Siege pruži što bolje iskustvo i veteranima i novim igračima.

Treća sezona donosi novu mapu i nova oružja, a dolaze i dva nova operatora iz specijalnih jedinica Hong Konga, i operator iz Poljske GROM(Grupa Reagowania Operacyjno-Manewrowego) jedinice, još poljskih operatora i sadržaj vezan za Južnu Koreju je najavljen za četvrtu sezonu.

Jako je lepo videti da ovaj gigant ima uspešnu igru koja je fokusirana na multiplejer sadržaj, zato što ovogodišnji For Honor ima velikih problema sa zadržavanjem igrača.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!