PLAY! ; PLAY! Zine

Zlatan Ibrahimović dobio svoju igru

Legenda švedskog i evropskog fudbala, Zlatan Ibrahimović, ni u svojoj 36. godini života ne prestaje da nas oduševljava fudbalskom veštinom i partijama na terenu, čovek kojim u svojim 30-im godinama postiže partije i sezone života.

O dok trenutno traži novi klub, pošto mu je istekao ugovor sa Mančester Junajtedom, istovremeno koristi slobodno vreme i da promoviše novu video igru koja nosi ime baš po njemu – Zlatan Legends, i gde je on i glavna zvezda.

U pitanju je igra na kojoj preko dve godine radi švedski studio Isbit Games, rađena za mobilne telefone. Iako iz trejlera, koji možete videti ispod, ne možemo previše da zaključimo o čemu se radi, sami autori kažu da je ovo “brza, nabijena akcijom mobilna igra, smeštena u svemiru”, što nam opet ne govori previše.

U pomenutom trejleru, koji dosta nalikuje na fudbalske reklame, vidimo samog Zlatana obučenog u nekakvo specijalno odelo kako priča o “njima” koji su došli, ali da će im on pokazati da su pogrešili, te da će ceo univerzum znati njegovo ime.

Igra izlazi 17. avgusta, tako da ćemo već za desetak dana saznati o čemu se tačno radi.

 

Naš Gaming Podcast

Facebook:

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!