Vesti

Assassin’s Creed: Origins i Monster Energy igračima donose brojne dodatke i nagrade

Pored nedavno najavljene kolaboracije između Assassin’s Creed: Origins i Final Fantasy XV igara, koja u FF XV donosi brojne dodatke, kompanija UbiSoft je danas najavila partnerstvo sa popularnim brendom energetskih pića, Monster Energy.

Ovo partnerstvo na snagu stupa od 1. oktobra, kada će se u prodaji naći preko 500 miliona konzervi, ukrašenih ključnim karakterima iz igre Assassin’s Creed: Origins, uključujući glavnog protagonistu – Bayeka. Takođe, svaka konzerva donosi in-gejm sadržaj, poput resursa(Gvožđe, Drvo) i pakovanja sa novcem, dok će limenke u pakovanjima od po četiri otključavati jedinstvena oružja, kao što su Tatijev skiptar, Dust-Biter mač i Rain luk i strela.

Ali to nije sve, pored brojnih dodataka za samu igru, pred kupcima su i znatno veće nagrade: kopije Assassin’s Creed: Origins igara, gejming konzole, Monster Energy frižideri, kao i eksluzivni komadi odeće.

Ponuda svakako izgleda fantastično, i iskreno se nadamo da će određeni broj limenki doći i na tržište naše zemlje. Stranica za aktivaciju sadržaja počinje sa radom od 1. oktobra, dok Assassin’s Creed: Origins izlazi 27. oktobra za PC, Playstation 4 i Xbox One

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top