PLAY! ; PLAY! Zine

Limitirana Solid Snake statua dostupna za prednaručivanje

Metal Gear serijal je tokom višedecenijskog perioda stekao ogroman broj obožavatelja, koji uvek žele da svoju kolekciju prošire što značajnijim i unikatnijim stvarima. Upravo zato su kreatori high-end kolekcionarskih stvarčica, First4Figures, kreirali limitiranu Solid Snake statuu za kolekcionare.

Od danas pa do petka(15. septembra), svako ko želi može prednaručiti jedno od raznolikih izdanja ove skulpture, što daje jako malo vremena za razmišljanje da li je ovo nekome stvarno potrebno.

Statua prikazuje hrabrog heroja u akciji, prislonjenog na zid sa svojim prepoznatljivim SCOOM pištoljem u ruci. U ponudi su 4 varijacije: regularna/standardna; ekskluzivna, koja dodaje i par naočara za noćni vid; i dve varijacije sa providnom ili neonsko zelenom kamuflažom.

Sve četiri varijacije koštaju po 525 dolara(mislili ste da je Dark Souls prstenje skupo), a očekivani rok isporuke je treći kvartal 2018. godine.

Ako ništa drugo, ostaje nam samo da se divimo ovoj detaljnoj Solid Snake statui, pošto je za kupovinu ipak daleko od naših novčanika.

Ispod vas očekuje video vezan za nastanak ove statue, a više detalja i fotografija vas očekuje na ovom linku.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!