PLAY! ; PLAY! Zine

Playstation Plus – besplatne igre za decembar

Stigli smo i do novog meseca, što naravno znači da je red na nove igre koje se dobijaju besplatno uz Playstation Plus pretplatnički servis, dok je Microsoft svoje igre otkrio pre nekoliko dana, Soni je čekao sam kraj meseca kako bi iznenadio članove.

Playstation 4

Playstation 4 korisnici će imati prilike da se oprobaju u ulozi Smrti u Darksiders II Deathinitive ediciji, koja donosi napredniju grafiku i kompletan DLC sadržaj. Tu je i igra sa nešto vedrijom temom namenjena baš za predstojeće praznike, Kung Fu Panda: Showdown of Legendary Legend, gde se do četiri osobe mogu okušati u borbama sa svim poznatim Kung Fu Panda karakterima.

Playstation 3 i PS Vita

Za prethodnu generaciju konzole Soni je pripremio Syberia kolekciju prvog i drugog dela popularnih avanturističkih igara. Druga igra je Xblaze Lost: Memories vizuelna novela bazirana na BlazBlue univerzumu. Za Playstation Vita uređaje pripremljene su Forma.8, fantastična metroidvania akciona avantura, i Wanted Corp, pucačina sa pogledom iz ptičije perspektive.

Ali to nije sve, pošto pretplatnici PS Plus servisa od 9. do 12. decembra mogu učestvovati u beta testiranju igre Monster Hunter: World. Takođe, od 12. decembra do 9. janura korisnici mogu besplatno preuzeti pakovanje sa skinovima, bogovima za multiplejer igru Smite.

Kako vam se čini izbor igara za decembar, recite nam u komentarima.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!