PC

Prijavite se za naredno testiranje igre Sea of Thieves

Nakon brojnih vrsta zatvorenog testiranja Sea of Thieves, razvojni studio, Rare, je odlučio da svakome omogući da se prijavi za naredno testiranje.

Kako biste se prijavili za testiranje potrebno je da posedujete Xbox Live nalog, a proces kreranja je kratkotrajan i besplatan. Za betu se mogu prijaviti korisnici Windows 10 operativnog sistema i Xbox One korisnici, ali će oni morati da budu pretplatnici Xbox Live Gold servisa. Prijava se vrši putem ovog linka.

Takođe, za učešće u testiranju imaju samo stariji od 18 godina, zbog važenja zabranje snimanja i prenošenja bilo kakvog sadržaja iz igre u javnost.

Developeri su najavili i podršku za one sa znatno slabijim računarima tako što će omogućiti zaključanje frejmrejta na samo 15 fps-a, kao i igranje u 540p rezoluciji. Kako bi se igrači što bolje i lakše upoznali sa Sea of Thieves pripremljen je video sa 10 stvari koje morate znati.

Sea of Thieves još uvek nema tačan datum izlaska, ali se može očekivati početkom naredne godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top