PC

Shadow of War do kraja godine dobija još besplatnog sadržaja

Monolith je sa najavom sezonske propusnice i premijum sadržaja za Middle-Earth: Shadow of War, rekao pored plaćenog sadržaja igrače u narednom periodu očekuje i gomila besplatnog. Prvi je bio Infinite Shadow Wars, sa beskonačnim borbama protiv orkova, a sada je otkriveno čak 5 novih apdejtova, koji u Srednju zemlju dolaze do kraja godine.

Prva tri stižu 21. novembra i to Endless Siege, Rebelion i Enhanced Photo Mode. U Endless Siege igrači moraju odoleti napade Sauronovih armija na tvrđave, dok će Rebelion doneti mogućnost uništavanja orkova-pobunjenika koji se nalaze u Talionovoj vojsci, a poboljšani Photo Mod pruža još više opcija za beleženje omiljenih trenutaka.

5. decembra dolaze Onlajn borbe gde se igrači mogu boriti protiv kapetana i pratilaca koji se nalaze u redovima neke druge osobe.

Poslednji besplatni apdejt za ovu godinu će biti brutalna težina, koja donosi znatno veći izazov i u potpunosti ukljanja Last Chance sposobnost.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top