PLAY! ; PLAY! Zine

Glasine ukazuju da sledeće godine stiže Battlefield: Bad Company 3

U moru glasina koje se nalaze na internetu, pronašli smo jednu jako zanimljivu, koja donosi podatak da nam naredne godine stiže Battlefield: Bad Company 3.

Informacija stiže od jutjubera AlmightyDaq, koji je već poznat po iznošenju informacija vezanih za Battlefield 1, mesec dana pre zvanične objave, i sve su bile tačne. Tada je tačno naveo ime igre, koje će doba pokrivati, oružja i imena mapa.

U svom najnovijem videu iznosi da je njegov izvor osoba koja radi u studiju DICE, od koje je pored imena saznao i to da će se radnja igre odvijati u periodu posle Vijetnamskog rata do početka Hladnog rata, ali misije neće biti istorijski tačne.

Vezano za multiplejer, očekuju nas manje mape, po kojima je Bad Company 2 bio poznat, i od modova igrače očekuju Operations, Rush, Conquest, TDM, Domination i jedan novi mod, koji kako on kaže, donosi borbe formata 5v5.

Bad Company 3 donosi prošireni nivo kastomizacije, sličan onom iz Battlefield 4, a biće prisutne i 4 klase – Assault, Engineer, Support i Recon. Igrači će imati prilike da ratuju sa raznim helikopterima, tenkovima, i drugim modernim vozilima.

AlmightyDaq iznosi još da DICE ne planira da uvede mikrotransakcije u igru, zbog fijaska sa SW: Battlefront 2.

Battefield: Bad Company 3 će najverovatnije biti otkriven na E3 2018, kada ćemo videti da li su ove glasine tačne ili ne.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!