PLAY! ; PLAY! Zine

Curse of the Pharaohs u AC: Origins donosi potpuno novu lokaciju

Ubisoft je objavio da će druga po redu ekspanzija u 2018. godini, Curse of the Pharaohs, izaći 13. marta ove godine, i samim tim je doneo pregršt novih detalja o njoj.

Najzanimljivije u ovoj ekspanziji je to što će se njena radnja odvijati na sasvim novoj lokaciji, koja će biti dodata već masivnoj mapi, a glavni protagonista, asasin Bayek, će se u najnovijem pohodu susresti sa faraonima ustalih iz grobova i džinovskim čudovištima.

Nova teritorija otkriva drevni grad, Tebu, sa hramovima Luksor i Karnak i dolinom Kraljeva, a kroz istrživanje života svakog od faraona Bayek ima priliku da zađe i u podzemni svet.

Bayek sa novom eskpanzijom dobija čak sedam novih sposobnosti koje će mu pomoći u borbi protiv drevnih pretnji, a level cap je podignut na 55.

Do dolaska ovog DLC-a igrači imaju pregršt drugog sadržaja na raspolaganju, poput The Hidden One’s ekpanzije, besplatnog Discovery Tour moda, a tu je i New Game+.

Curse of the Pharaohs ekspanzija će biti dostupna kao deo sezonske propusnice ili se može pazariti za 20€, a više detalja možete saznati u videu ispod.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!