PLAY! ; PLAY! Zine

Playstation Plus – besplatne igre za mart

Došao je kraj i najkraćem mesecu u godini, što znači da je vreme za novu postavku igara koje besplatno dobijaju svi pretplatnici Sonijevog Playstation Plus servisa za PS4, PS3 i PS Vita uređaje.

Playstation 4

Korisnici Playstation 4 konzole imaju priliku da ugrabe dve odlične igre, kultni Bloodborne koji donosi brutalno iskustvo borbi protiv krvožednih čudovišta. Tu je i Ratchet and Clank iz 2016. godine, koji predstavlja rimejk prve igre u serijalu poznatom po odličnom humoru i akciji.

Playstation 3 i PS Vita:

Za PS3 korisnike dostupni su Legend of Kay Anniversary edicija koja prati mladog ratnika u pokušaju da spasi svoje ostrvo od neprijateljski nastrojenih gorila i pacova, kao i Mighty No. 9, simpatični akcioni platformer koji dosta podseća na Mega Man serijal. Oni sa PS Vita uređajem besplatno dobijaju horor igru Claire i Bombing Busters arkadna igra.

Ove igre postaju dostupne za preuzimanje od 6. marta, što znači da još uvek možete ugrabiti igre koje su u ponudi za februar.

Sa objavom besplatnih martovskih igara došla je i jedna tužna vest, a to je da od marta sledeće godine PS Plus više neće pružati besplatne igre za Playstation 3 i PS Vita uređaje, već samo za konzolu trenutne generacije, zato što nju većina koristi.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!