PLAY! ; PLAY! Zine

Ubisoft ne planira nastavak za Rainbow Six Siege, umesto toga ima 10 godina isplaniranog sadržaja

Kompanija Ubisoft je redovnim dodavanjem sadržaja dovela Rainbow Six Siege na pravi put i ova taktička pucačina sada beleži popularnost veću nego kada se prvobitno pojavila.

Razvojni tim je u objavi na Redditu izneo kako sa preko 27 miliona privučenih igrača(2 miliona više u odnosu na kraj prošle godine) Ubisoft nema u planu rad na nastavku, već su se u potpunosti posvetili održavanju rastuće baze igrača sa planom koji se proteže na čitavih 10 godina i kroz koji će broj operatora stići do 100, što je i ranije najavljivano.

Trenutno je u igri 36 operatora, a tokom treće godine sadržaja, koja trenutno traje, će biti dodatno 8 novih, a novina je još i vremenski ograničeni mod igranja, nazvan Outbreak, u kojem će se igrači boriti protiv vanzemaljskih pošasti, čije je beta testiranje nedavno započeto.

Takođe je najavljeno da će neke od mapa biti prepravljene kako bi odgovarale zahtevima igrača i bile prilagođene sve većim takmičenjima, poput Six Invitational ili drugih nadolazećih eSports turnira.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!