Mobile

Kartična igra, Faeria, prelazi sa F2P na Buy-to-Play model

Faeria, prelepa kartična igra sa odličnim gejmplej mehanikama će, nažalost po mnoge, preći sa Free-to-Play modela na Buy-to-Play.

Razlog za to je što razvojni tim iz studija Abrakam nije uspeo da pronađe savršen balans kako bi uspeli da opstanu sa besplatnom igrom, a da ona ne postane pay-to-win. Sa promenom modela, dolazi i promena ekonomije iz korena, sa uklanjanjem stvari koje prate f2p naslove i sa lakšim sistemom progresije.

U objavi nije otkriveno koliko će se Faeria naplaćivati, ali je istaknuto da će ona ostati u vlasništvu sadašnjih igrača.

U planu je još i konstantno dodavanje novog sadržaja u vidu ekspanzija sa kartama kada se ovog leta pređe na model plaćanja za igru.

Faeria je imala i dosta lep i prilagođen UI za mobilne uređaje, ali developeri i od toga odustaju, i ukidaju podršku za mobilnu verziju igre, a sve resurse će povući na rad na PC verziji kako bi ono postalo što bolje.

Da li ste imali prilike da zaigrate Faeriu, kako vam se čini ova odluka developera?

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top