PLAY! ; PLAY! Zine

Počela Kickstarter kampanja za Iron Harvest

Početna faza produkcije Iron Harvesta, strategije smeštene u alternativni period 1920. godine, se dopala brojnim izdavačima zbog potencijala koji je pružala kao multiplejer esport naslov, ali developeri iz KING Art Games nisu želeli da krenu u tom pravcu, već im je glavni cilj da izdaju igru sa sjajnom singlplejer kampanjom i pričom.

Zato im je potrebna pomoć fanova na Kickstarteru, kako bi sakupili prekopotreban novac i ostali potpuno nezavisni u svojim ciljevima. Kampanja je nedavno započeta i za jako kratko vreme je prikupljena polovina od prvobitnog cilja od 450,000 dolara, a do kraja kampanje je ostalo još 30 dana.

Ako prvi cilj ispuni, a definitivno hoće, Iron Hrvest će imati tri različite kampanje sa tri frakcije, iliti imperije, u trajanju od oko 20 sati, 40 dostupnih jedinica i 9 heroja. Sa većim sumama dolazi i više sadržaja, poput new game+ i poboljšanih međuscena. Za prikupljenih milion dolara će se izraditi multiplejer mod igranja, a dalje postoje planovi i za co-op kampanju.

Na dizajnu igre i priči radi fantastični Jakub Rozalski, koji je stvorio odličnu atmosferu iz perioda 20-ih godina prošlog veka u kojem ratuju opasne metalne mašine, tako da ako volite njegova dela ili jednostavno želite da zaigrate dobru strategiju u realnom vremenu pozivamo vas da podržite Iron Harvest.

Više informacija o samoj igri i šta se dobija u odnosu na uplaćenu sumu za doprinos možete pogledati na zvaničnoj Kickstarter stranici.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!