PLAY! ; PLAY! Zine

State of Decay izlazi u maju, koštaće 30$

Dugo očekivana ekskluziva, State of Decay 2, je dobila prvi tizer za gejmplej, a sa njim je konačno otkriven i tačan datum izlaska zajedno sa cenom.

State of Decay 2 izlazi već 22. maja za Windows 10 PC i Xbox One uređaje, a od prvog dana će biti dostupan na Xbox Game Passu, koji košta 10$ mesečno, i postojaće kao Play Anywhere naslov, što znači da ako ste igru kupili za Xbox automatski je posedujete na PC-u i obrnuto. Veza između PC i Xboxa ne prestaje zato što će u co-op multiplejeru uživati igrači sa obe platforme, bez ograničenja.

Standardna edicija igre će imati iznenađujuće nisku cenu za razliku od drugih AAA igara i koštaće 30$, tu je i Ultimate Edition sa cenom od 50$, koja pored same igre donosi i raniji pristup igri koji počinje, 18. maja. Sa Ultimate edicijom dobijate i token za konzolnu verziju igre State of Deacy: Year One Survival Edition. Prednaručivanje je omogućeno od danas.

Developeri su izneli da će dostupni karakteri biti jedinstveni u svakom smislu sa sopstvenim pričama i ciljevima i da je “State of Decay 2 pravi nastavak koji poseduje sve voljene elemente prve igre i dodatno ih proširuje”.

Ispod možete pogledati tizer gejmpleja, a iz Undead Labs poručuju da će uskoro doneti još više detalja.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!