PLAY! ; PLAY! Zine

Gasi se Boss Key Productions, studio iza Lawbreakers i Radical Heights

Nakon 4 godine postojanja i sa više neuspešnih nego uspešnih naslova, studio Boss Key Productions od sada stavlja tačku na svoje postojanje.

Izjava o gašenju studija dolazi od Klifa Bležinskog, koji je u poslednje vreme krivio druge igre za svoji neuspeh, koji je svestan da naslovi koji su došli iz studija, Lawbreakers i svežiji Radical Heights, i pored velikog truda iskusnih developera nisu uspeli da ostave značajan trag u industriji i time da zadrže publiku.

Lawbreakers je nakon svega nekoliko meseci proglašen kao potpuni neuspeh, zbog čega su iz studija za jako kratki period predstavili Radical Heights, Battle Royale pucačinu nastalu kao direktna posledica popularnosti Fortnite i PUBG. Vaš autor je imao prilike da zaigra Radical, utiske možete pročitati u magazinu Play!Zine, i utisak koji se stiče je upravo vezan za tu nekompletnost i vidi se da je igra odrađena na brzinu što dosta kvari utisak o igri i već je dovelo do toga da veliki broj igrača od nje digne ruke.

Što se tiče Radical Heights, Bležinski je izjavio da će serveri igre ostati aktivni i tokom daljeg perioda.

Čitavu izjavu možete pročitati u tvitu ispod, a mi moramo reći da nam je jako žao što je moralo ovako završi za Boss Key studio, pošto je ovo pre svega dokaz koliko je teško probiti se kod današnje publike, pogotovu kada u vidu imamo multiplejer scenu.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!