PC

Metro Exodus odložen za narednu godinu

Kada je prošle godine na E3 sajmu odličnim trejlerom predstavljen Metro Exodus publiku je još više oduševilo to što neće morati da čekaju preterano dugo, već svega godinu dana do izlaska igre.

Međutim, treću igru u Metro serijalu igara nastalim po istoimenim knjigama Dmitrija Glukhovskog, nećemo moći da zaigramo ove godine, zato što su developeri rešili da igru pomere za prvi kvartal 2019.

Jedan od izdavača, THQ Nordic, nije naveo konkretne razloge odlaganja, ali izgleda da je timu iz 4A Gamesa potrebno više vremena za rad

U ovoj igri ćemo pratiti događaje nakon napuštanja podzemnih železnica i izlaska na površinu, gde nas očekuje veliko sandbox iskustvo u kojem postoje mnoga mutiranja stvorenja kroz koja se moramo probiti kako bismo uhvatili voz za neko bolje mesto.

Trejler prikazan na The Game Awards nam je pružio dosta novih detalja o samom svetu igre, a u međuvremenu se pojavio i impresivni tech demo koji u Metro Exodus prikazuje svu moć ray-tracing tehnologije od stranje Nvidie.

Dakle, Metro Exodus stiže početkom 2019. godine za PC, PS4 i Xbox One

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top