PC

Paradox predstavio novu strategiju – Imperator: Rome

Tokom vikenda je Paradox Interactive održao PDXCON 2018, sajam na kojem smo imali prilike da vidimo brojne objave ekspanzija za postojeće strategije ove kompanije,  kao i objavu da nam sa kompjuterskih ekrana stižu stone igre.

To nije bilo sve, već je predstavljena i sasvim nova strategija, Impreator: Rome. Kroz ovu igru ćemo pratiti period pre i tokom osnivanja Rimskog carstva, a developeri obećavaju da nas očekuje najdetaljnija mapa koji je Paradox ikada napravio i ona se proteže od Gibraltara pa sve do Indije.

Imperator: Rome će imati i produbljeni menadžment nad karakterima, a zbog dosta burnog istorijskog perioda koji pokriva, očekuje nas dosta smena i raznolikosti u funkcionisanju sveta, kao što su načini ratovanja, narodi, režimi i drugo.

Ova strategija nam stiže negde tokom naredne godine, a ispod vas očekuje trejler sa najavom igre.

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top
%d bloggers like this: