PLAY! ; PLAY! Zine

Cyberpunk 2077 možda dobije multiplejer nakon izlaska

Još jedan dan na E3 sajmu znači još neku dodatnu informaciju za Cyberpunk 2077, futurističkoj avanturi kompanije CD Projekt Red.

Ono što sada saznajemo kao novinu je to da developeri planiraju implementaciju multiplejer moda nakon izlaska igre, ali još uvek nije sigurna odluka već se razmatra.

Naravno, dizajner igre, Patrik Mils, je izjavio kako je glavni fokus na singlplejer iskustvu, koje ćemo pratiti iz perspektive prvog lica sa sve RPG elementima, i da žele prvo da završe tu komponentu igre pre nego što krenu na izradu moda za više igrača.

Na osnovu prikazanog premijernog trejlera mnogi su igru po gejmplej elementima uporedili sa GTA igrama, na šta je dizajner u istom razgovoru za Eurogamer, ovaj dizajner istakao da “postoje sličnosti, ali nije ista vrsta igre u pitanju”. Developeri žele da naprave svet u kojem će igrač biti maksimalno uključen, hteo on to ili ne, i misije neće postojati po principu odlaska sa tačke A na tačku B.

Za kraj vas ostavljamo da uživate u fotografijam, a tu su i one u noćnom okruženju sa neonskim bojama, koje su svi fanovi očekivali da vide u trejleru.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!