PC

Cyberpunk 2077 možda dobije multiplejer nakon izlaska

Još jedan dan na E3 sajmu znači još neku dodatnu informaciju za Cyberpunk 2077, futurističkoj avanturi kompanije CD Projekt Red.

Ono što sada saznajemo kao novinu je to da developeri planiraju implementaciju multiplejer moda nakon izlaska igre, ali još uvek nije sigurna odluka već se razmatra.

Naravno, dizajner igre, Patrik Mils, je izjavio kako je glavni fokus na singlplejer iskustvu, koje ćemo pratiti iz perspektive prvog lica sa sve RPG elementima, i da žele prvo da završe tu komponentu igre pre nego što krenu na izradu moda za više igrača.

Na osnovu prikazanog premijernog trejlera mnogi su igru po gejmplej elementima uporedili sa GTA igrama, na šta je dizajner u istom razgovoru za Eurogamer, ovaj dizajner istakao da “postoje sličnosti, ali nije ista vrsta igre u pitanju”. Developeri žele da naprave svet u kojem će igrač biti maksimalno uključen, hteo on to ili ne, i misije neće postojati po principu odlaska sa tačke A na tačku B.

Za kraj vas ostavljamo da uživate u fotografijam, a tu su i one u noćnom okruženju sa neonskim bojama, koje su svi fanovi očekivali da vide u trejleru.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top