PC

Od Gwent kampanje do samostalne igre – Thronebreaker je nova Witcher igra!

Izgleda da ćemo ipak dobiti novu RPG igru smeštenu u svet Witchera i ranije nego što smo očekivali, ali ne baš na način na koji mislite.

Thronebreaker je pre oko godinu dana najavljen kao prva singlplejer kampanja za kartičnu igru Gwent, ali se od tada ništa nije čulo o tome, a sam Gwent je prošao kroz brojne krizne trenutke i trenutno se radi na ozbiljnom redizajnu igre.

U međuvremenu su se igrači pitali šta se dešava sa najavljenom singlplejer kampanjom Thronebreaker, koja je na promocijama izgledala sjajno (Imali smo prilike da je prošle godine uživo probamo na Gamescomu), i sada konačno imamo odgovor: Thronebreaker će stići kao potpuno samostalna igra sa preko 30 sati kampanje!

Ipak, to neće biti  klasični RPG u Witcher maniru, već će biti upravo ono što smo videli na promocijama, i dalje će biti Gwent poput Gwenta, ali sa svim dubokim elementima priče i onoga što proširuje “obične” partije Gwenta.

Za sada nemamo više detalja o ovome, niti stvari kao što su datum izlaska i cena koju možemo da očekujemo, ali je u pitanju svakako veoma zanimljiv obrt i obziljno proširenje provobitne zamisli, tako da jedva čekamo da vidimo kako će to ispasti i šta su iz CD Projekt RED pripremili za nas.

Ispod možete videti delić toga kako je sve izgledalo dok je bilo zamišljeno samo kao Gwent kampanja, i tako nešto, samo proširenije, možemo očekivati i sada kada će biti samostalna igra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top