Mobile

H1Z1 dolazi na mobilne uređaje

Sa dolaskom Fortnajt i PUBG igara na mobilne uređaje, red je došao da još jedan Battle Royale naslov postane dostupan igračima koji vole da se napucavaju “u pokretu”.

U pitanju je H1Z1, čiji će se port nazivati samo Z1, koji na pametne telefone dolazi zahvaljujući kompaniji NantWorks koja je uložila izvesnu sumu u kreatore ove pucačine, studio Daybreak.

Developeri će sada osim održavanja postojećih verzija igara kreirati i ovu za mobilne uređaje, što će im svakako dobro doći, jer se dovođenje H1Z1 na PS4 pre par meseci ispostavilo kao odličan potez, a igre će verovatno pronaći svoju publiku i na ostalim platformama.

Nažalost, nije otkriveno kada će se Z1 pojaviti na mobilnom, kao i da li će biti dostupan i za Android i iOS.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top