PC

Treyarch već objavio listu sa promenama koje dolaze u Blackout

Vidi se da se Treyarch baš trudi da Black Ops 4 ispadne što bolje i da se konačno vrati slava Call of Duty igrama koja je nestala u poslednjim iteracijama, a o trudu najbolje govore nadolazeće izmene koje dolaze odmah nakon završetka bete.

Developeri su u povećoj objavi na Redditu govorili o samoj beti, ali i o bitnim promenama koje čekaju oklop(armor) gde će treći nivo ovog predmeta biti za 75% teže naći u odnosu na betu, ali će on ujedno biti i lakši za uništavanje od strane oružja.

Druga stavka koju će developeri izmeniti je audio, tako da će svaki zvuk koji igrači naprave biti pravilno pozicioniran, a igrači će jasnije čuti sve zvuke, dok će koraci saboraca biti nešto tiši kako bi se izbegla zabuna.

Dalje, Blackout na izlasku očekuje i izmenjeni inventar, kako bi manipulacija predmetima odmicala još fluidnije i brže nego što je u beti bilo slučaj, a najavljene su i ispravke performansi na Xbox One konzoli.

Za kraj su developeri u samoj objavi otkrili par zanimljivih činjenica među kojima je ta da je čak 123 igrača eliminisano uz pomoć košarkaške lopte.

Black Ops 4, kao i Blackout Royale, izlazi 12. oktobra za PC, PS4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top