PC

Otkuda Brotherhood of Steel u Fallout 76?

Organizacija The Brotherhood of Steel predstavlja jedno od iskonskih zaštitnih znakova Fallout serijala, društvo koje je prepoznatljivo na prvu loptu i verovatno najzvučnije ime kada pomenemo Fallout svet.

Zato se kod fanova ovih dana javila poprilična uznemirenost kada je u Fallout 76 pronađeno parče papira na kome se pominje ovo čuveno bratstvo. Zbog čega je ovo problem? Zato što se igra dešava u Zapadnoj Virdžiniji, 2102. godine, a prema ustanovljenoj istoriji Fallout sveta, gotovo sva aktivnost brastva se događa u Kaliforniji, i to najranije 2134. godine, dakle na potpuno suprotnom delu Amerike i preko 30 godina kasnije nego što se dešava Fallout 76.

U praksi, praktično je nemoguće da po ustanovljenom kanonu BoS se tako rano i tako daleko van Kalifornije pominje, ali ga ipak vidimo u pismu ispod:

 

U međuvremenu se javila i Bethesda da objasni otkud ovo ovako, i to preko Instagram profila Fallouta. Oni kažu da su BoS koristili satelite kako bi uspostavili veze sa ostalim delovima SAD, i da su tako stigli čak i do regiona gde se odigrava Fallout 76, Apačije. Ipak, ovo objašnjenje nije smirilo fanove, koji se ljute na to što Bethesda menja svet Fallout igara koji je ustanovljen još pre nego što je Fallout kupljen od njihove strane, u igrama Fallout 1 i 2, koje je radio Interplay. Ovo takođe nije prvi put da Bethesda menja svet igre, a više o tome pročitajte u ovom Reddit threadu.

https://www.instagram.com/p/BpC6pIaBf8x/

 

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top