Vesti

Anthem dobio novih 15 minuta gejmpleja

MMO-lika avantura na kojoj radi cenjeni Bioware, Anthem, je sa svakim danom sve bliža izlasku, pa je stoga logično očekivati nove detalje od developera.

Tako smo sada dobili čak 15 minuta novog gejmpleja, zahvaljujući IGN-u, koji prikazuje prelazak jedne od misija. Onima koji su imali prilike da učestvuju u alfa testiranju će ovaj snimak biti poznat, jer je reč o istoj porciji igre koja je tada bila dostupna.

U ovih 15 minuta možete videti tri Javelin klase na zadatku da pronađu nestalu osobu, a najbitnije od svega je to što imamo bolju priliku da vidimo kako funkcioniše svet u Anthemu i šta možemo očekivati kada se igra pojavi.

Mi smo imali prilike da isprobamo Anthem i naše utiske možete pročitati u najnovijem broju časopisa Play!Zine, a ispod možete pogledati video.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top