PC

Anthem i pored mnogih mana beleži dobru prodaju

Anthem je u našoj recenziji dobio dosta slabu ocenu iako se stvarno dosta očekivalo od igre na kojoj radi čuveni Bioware.

Razlog za slabu ocenu je pre svega slaba priča, polu-živi svet, loš loot i gomila bagova i tehničkih problema koji su dovodili do pregrevanja konzola.

Ipak, i pored svih tih mana, žalbi i protesta igrača, Anthem beleži dobru prodaju, pogotovu kada je tržište Sjedinjenih Država u pitanju.

NPD Group je u izveštaju o prodaji za prethodni mesec otkrila da je Anthem bio najprodavanija igra u februaru, iako se pojavila krajem meseca, i nadmašila je Far Cry New Dawn, pa čak i daleko kvalitetniji Metro Exodus.

Dalje se govori o tome da ukupna prodaja za prvi mesec čini ovu igru drugom najprodavanijom u istoriji studija Bioware, odmah iza Mass Effect 3.

Zanimljivo je videti ovako jaku prodaju, pogotovo kada se iz dana u dan javlja neka nova kontroveza koja igrače tera dalje od igre, ali kao razlog za dobru prodaju je verovatno što ima malo drugih igara sa gejmplej mehanikom koju Anthem nudi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top