PC

The Division 2 postaje bogatiji za još sadržaja od 5. aprila

The Division 2 je ogromna igra, o čemu govore na desetine sati provedenih u ruiniranom Vašingtonu od strane gomile igrača,  a Ubisoft već počinje da dodatno proširi igru novim sadržajem.

Od 5. aprila igrače očekuje nova stronghold misija, Tidal Basin i najveća težina u igri, Tier 5.

Tidal Base stronghold donosi dosta sadržaja za igrače i predstavlja odličan uvod u sve što će Tier 5 staviti pred igrače.

Tier 5 omogućava igračima  da ponovo kompletiraju neke od prethodnih misija kako bi osvojili bolju opremu, a sa njim će biti dodat i skor opreme od 500 poena, kao i tri nova seta, uz gomilu ostalog sadržaja.

The Division 2 je za manje od mesec dana postao bogatiji za dosta novog sadržaja, a isto čeka igrače i tokom cele godine sa raznim epizodama koje će nas upoznati sa novim izazovima i lokacijama, a tu su i novi projekti, konflikti, izazovi, oružja i gomila drugog.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top