PC

Zvanično predstavljena nova Oddworld igra – Soulstorm!

Sjajne vesti su nas dočekale ovog jutra, studio Oddworld Inhabitants nas je obradovao tizer trejlerom za novu Oddworld igru, prvu u serijalu još od 2014. godine, kada je izašao Oddworld: New ‘n’ Tasty!

Kako je New ‘n’ Tasty bio rimejk originalne prve igre Abe’s Oddysee (1997) u Unity pogonu, tako će i ova nova, koja se zove Oddworld: Soulstorm, zapravo pratiti događaje iz druge igre u serijalu, Abe’s Exoddus iz 1998. godine.

Ipak, iz studija naglašavaju da igra neće biti klasičan rimejk, već mnogo više od toga, praktično nova igra sa mnogo većom pričom i puno novih lokacija, detalja i elemenata, ali će u osnovi kostur priče biti isti onaj kao i igre na kojoj je bazirana.

Na trejleru vidimo uzbudljivu jurnjavu vozom i moramo reći da vizuelno igra izgleda sjajno, a najbolja vest od svega je što nam ovaj rimejk stiže već ove godine, tako da nećemo morati ni puno da čekamo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top