PC

Destiny – PC i XOne igrači mogli da kupe oružje u Destiny koje je ekskluziva za PS4 ali ga ne mogu koristiti

Bungie je napravio  grešku tokom dodavanja oružja u Destiny 2 koje je planirano kao ekskluziva za Playstation 4 igrače, tako što je omogućio da ga mogu kupiti i igrači na ostalim platformama.

Oružje u pitanju je egzotični Wavesplitter koji stvarno lepo izgleda i nije čudo što su mnogi požurili da ga ugrabe, ali nažalost oni koji su ga kupuli van PS4 platforme ne mogu da ga koriste.

Bungie je svoju grešku ispravio tako što je prosto zabranio upotrebu oružja igračima koji su ga kupili na drugim platformama, kako bi ono postalo ekskluzivno, dok oštećenim igračima nije vraćena uložena valuta iz igre.

Sreća je što igrači nisu dali pravi novac za kupovinu oružja, ali opet nije fer prema igračima kojima je ono prosto oduzeto.

Oružje će ostati u inventaru i postaće dostupno za upotrebu tek u septembru, kada ističe njegova PS ekskluzivnost, a tek treba da se vidi da li će Bungie pružiti nešto oštećenim igračima.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top