PC

Zaposleni iz Rockstara otkrio da radi na GTA 6

Većina gejmerske zajednice sa nestrpljenjem očekuje da Rockstar konačno objavi da priprema najnovije izdanje u Grand Theft Auto serijalu – GTA 6.

U proteklom periodu se pojavljivalo dosta procurelih informacija vezanih za ovaj naslov. Poput toga da će se radnja odvijati na dve lokacije i da će imati ženskog protagonistu, a sada je jedan zaposleni iz studija Rockstar na svom profilu otkrio da radi na GTA 6.

Ovaj umetnik koji je zaposlen u Rockstar India je na svom ArtStation profilu stavio da se među projektima na kojima je radio nalazi GTA5 i GTA 6, i da radi na kreiranju vozila.

Naravno zvanične potvrde nema, ali je jako moguće da je ovaj radnik greškom(ili namerno) otkrio da radi na GTA6, što potvrđuje da se ona polako sprema, ali je nećemo uskoro videti.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top