PC

2K pokušava da vrati Tales from the Borderlands u prodaju

Svima je verovatno već poznata priča o gašenju studija Telltale koji nam je doneo fantastične avanture sa jedinstvenim vizuelnim stilom, a sada se ponovo prisećamo te tužne vesti pošto i igre ovog studija sada odlaze iz prodaje.

Nedavno su mnogi naslovi ovog zatvorenog studija počeli da se povlače iz prodaje sa digitalnih platformi kao što su Steam, GOG i slične.

Tu su igre kao što su Wolf Among Us, Batman igre i mnoge slične, ali postoji šansa da Tales from the Borderlands neće dočekati istu sudbinu.

To je pre svega zahvaljujući držaocu Borderlands franšize, kompaniji 2K, koja je sarađivala sa Telltale Gamesom za izradu ove narativne avanture.

2K je izjavio kako će se potruditi da Tales from the Borderlands vrate u prodaju što je pre moguće. Ova reakcija i trud izdavača je sasvim očekivana, jer je Tales from the Borderlands savršeni naslov koji objašnjava šta se događalo nakon dešavanja u Borderlands 2 i služi kao savršen uvod u treći deo koji će se pojaviti u septembru.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top