Vesti

Džon Romero, kreator DooM igara, i Paradox Interactive rade na novoj strategiji

Studio koji nam je doneo brojne popularne strategije, poput Cities Skylines, Battletech, Hearts of Iron i mnoge druge, se sada udružio sa Džonom Romerom u radi na novoj stategiji.

Kreator DooM igara, ali i mnogih drugih tokom 90-ih godina prošlog veka, sada umesto na pucačinama radi na strategiji sa popularnim studijom, ali osim najave o saradnji, ne postoje nikakvi drugi detalja šta bismo mogli očekivati.

Paradox je objavio kako uskoro možemo očekivati više detalja o strategiji na kojoj rade, a nama ostaje samo da se pitamo šta bi to moglo biti i kuda bi nas odvelo.

Ova igra definitivno neće biti bazirana na nekim istorijskim razdobljima ili menadžmentu gradova, već nas verovatno očekuju demonolika stvorenja i “paklena” atmosfera.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top