PC

GOG slavi 2 miliona ostvarenih želja sa novom rasprodajom!

Kompanija Good Old Games (GOG), objavila je sinoć da je do sada preko programa Community Wishlist na ovoj prodavnici ostvareno preko dva miliona želja igrača da se određene igre pojave na njihovoj prodavnici.

Community Wishlist je mesto gde korisnici GOG-a mogu da diskutuju, predlažu ili prsto kažu koje bi igre oni voleli da stignu na GOG, kako bi ih tamo kupili, i do sada je na taj način ostvarena želja ogromnom broju igrača.

Upravo u to ime je počela jednonedeljna rasprodaja sa popustima od 10 do 75% na raznorane igre, i koja nosi naziv Games Come True.

Ukoliko ste planirali krajem ovog leta da pazarite neku igru jeftinije, možda je sada idealna prilika, tako da pravac na rasprodaju i vidite da li ima nečeg što ste čekali da mu padne cena.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top