PlayStation 4

Android korisnici konačno dobijaju daljinsko igranje za PS4

Spremite se da ove nedelje izdvojite i malo vremena za ažuriranje softvera Playstation 4 konzole.

Radi se o 7.0 verziji koja je pre svega fokusirana na daljinsko igranje i Party komponentu.
Party opcija dobija veliko povećanje po pitanju maksimalnog broja korisnika, pa će tako sada umesto 8, čak 16 igrača moći igra i to sa poboljšanom konekcijom, koja takođe stiže sa novim apdejtom.

Strimovanje igara sa PS4 uređaja(Remote Play) na ekran iOS telefona je već od ranije dostupno, a sada će to isto biti omogućeno i igračima sa Android uređajima koji koriste verziju 5.0 i novije.

Fino je videti da Sony i dalje održava Playstation 4, iako se već uveliko priprema za dolazak naredne generacije. Ovo definitivno služi kao priprema terena za još bolju funkcionalnost.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top