PC

I pored otpuštanja, Daybreak nastavlja sa razvojem Planetside 3

Prethodnih godinu dana je za fanove Planetside serijala pucačina bila izuzetno zabrinjavajuća, pošto je studio-vlasnik prošao kroz nekoliko talasa otpuštanja radnika.

Jedan od tih talasa se nedavno desio i među ljudima koji su dobili otkaz su se našli oni koji rade na Planetside igrama.

Daybreak Games se još ranije oglasio kako su otpuštanja deo reorganizacije firme, a sada je dodatno uverio fanove da je sve u redu sa razvojem igara, pošto je objavio da se Planetside 3 i dalje razvija.

Jedan od glavnih ljudi iza Daybreak serijala, Endi Sajts, je objavio kako imaju velike planove za treći deo, kao da će uvesti ogromnu promenu u odnosi na prvi i drugi deo.

Navedeno je da Planetside Arena, nedavno objavljeni Battle Royale naslov, ima veliku ulogu u razvoju trojke, kao i da će upravo Arena u budućem periodu videti dosta novina u vidu modova igranja.

Studio Daybreak će Planetside Arenu koristiti kao zamorče u kojem će eksperimentisati sa sadržajem i na osnovu utiska igrača će odlučivati da li će to biti deo trojke ili ne.

Planetside Arena je solidna pucačina sa Battle Royale komponentom, ali postoji par elemenata koji je sputavaju, o čemu više možete pročitati u našim utiscima u oktobarskom broju magazina Play!

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top