PC

Igra Serial Cleaner je besplatna na Humble Bundle!

Ove godine smo najviše navikli da nas Epic svake nedelje časti besplatnim igrama (trenutno je Bad North besplatan!), dok je ranije to uglavnom činio Humble Bundle, koji je sada ipak nešto manje aktivan po tom pitanju, ali ne znači da i dalje s vremena na vreme ne podele nešto besplatno.

Tako je i danas, pa do u narednih nešto manje od tri dana, kada je besplatna igra Serial Cleaner.

U pitanju je stealth igra (šunjalica), smeštena u 70-e godine prošlog veka i vaš posao je da radite kao “čistač” mesta zločina, nakon što ubice obave posao.

Na vama je da se otarasite dokaza i da pri tome ne budete uhvaćeni, dakle poprilično zabavan koncept za igru, i pri tome igra ima i veoma solidnu priču!

Da biste dobili igru, potrebno je da u naredna dva dana odete na ovaj link,i preo svog Humble Bundle naloga ćete dobiti Steam kod za nju, i to je to!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top