Mobile

Dead Cells ovog leta stiže na Android uređaje

Obožavaoci roguelike igara su leta 2018. godine postali bogatiji za jedan fantastični naslov studija Motion Twin – Dead Cells – igru koja sa sobom nosi ogromnu replejabilnost, bogati sadržaj i izazovni gejmplej.

Sve ovo je načinilo da se igra mnogima, kao i vašem autoru, izuzetno dopadne, zbog čega je zauzela posebno mesto u bibliotekama igara širom sveta. U korist tome govori preko 2 miliona prodatih primeraka igre i ogromna podrška kroz dodavanje novog sadržaja, uglavnom predstavljanog odličnim animiranim trejlerima.

Odličan uspeh igre je bio dodatna motivacija developerima da Dead Cells dovedu i na mobilne telefone, što će se odigrati za nekoliko meseci, pošto je najavljeno da Android verziju igre možemo očekivati u trećem kvartalu ove godine, odnosno periodu jul-septembar.

Tačan datum trenutno nije poznato, pošto studio radi na novom paketu sadržaja za Dead Cells, ali ono što je sigurno poznato je da Android korisnici na izlasku dobijaju sav sadržaj koji je dodavan tokom prethodnih meseci.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top