PC

GOG nudi gomilu besplatnih igara kako bi igrači ostali kod kuće

Pored odličnog paketa kojeg pripremljenog za sve Witcher fanove, GOG je odlučio da igrače motiviše da se zabave od kuće i to kroz gomilu igara koje su tokom trajanja prolećne rasprodaje potpuno besplatne.

U ponudi je skoro 30 besplatnih igara, među kojima se nalaze kultni naslovi iz 90-ih godina, kao što je Ultima, Teenagent, Tyrian 2000, Shadow Warrior Classic i druge.

Pored kultnih naslova imamo i Postal, ali i neke dosta novije igre, poput Hello Neighbor, igre Cayne, koja je prolog za Stasis, a tu je i Builders of Egypt delić igre koja se treba pojaviti ove godine.

U paketu postoji gomila igara za obožavatelje svih žanrova, tako da ćete definitivno pronaći nešto što će vam odgovarati.

Zabava vas očekuje na ovom linku, gde ćete pronaći sve igre iz “Stay at home” ponude na GOG-u.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top