PC

Nakon duže pauze dobijamo novog Overwatch heroja

Blizzard je upravo završio najduži period tokom kojeg nije dodat novi heroj u pucačinu Overwatch, koji je trajao od jula prošle godine, kada je dodat Sigma.

Ova duga pauza se prekida 32. herojem zvanim Echo, robotom visoke tehnologije koji poseduje sposobnost brzog prilagođavanja situaciji zahvaljujući veštačkoj inteligenciji.

Trejler kojim je novi heroj predstavljen otkriva priču o postanku ovog heroja i kako on izgleda, ali nažalost ne otkiva ništa o sposobnostima ili oružju koje će koristiti.

Trenutno nije poznato kada će se Echo pojaviti u Overwatch svetu, ali je ovo odlična vest za igrače, pošto Blizzard ovime stavlja do znanja da još uvek nije digao ruke od igre u korist drugog dela, najavljenog prošle godine.

Za sada čekamo još detalja od Blizzarda.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top