PC

Days of War pucačina besplatna za igranje na Steamu tokom vikenda

Besplatnih igara ovog vikenda ima dosta, na Epic Games platformi vam je dostupno 4 naslova, takođe imate još par sati da preuzmete Rayman Legends putem uPlay-a, a sada u ponudi imate i jednu pučačinu iz prvog lica.

Pucačina sa tematikom Drugog svetskog rata, Days of War, je krajem januara napustila Early Access fazu uz bogate dodatke, a sada, par meseci kasnije, je omogućeno svima da je isprobaju potpuno besplatno tokom vikenda na Steamu.

Tokom trajanja promocije besplatnog igranja, igra će biti na 50% popusta za igrače koji se odluče da je kupe.

Days of War je kompetitivna pucačina za 32 igrača sa bitkama koje se odigravaju na najvećim bojištima Drugog svetskog rata. Igrači na raspolaganju imaju veliki broj opcija za borbu i oružja, a planirano je dodavanje i više sadržaja za naredni period.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top