PC

Šta sve možete preuzeti besplatno ovog vikenda?

Kraj radne nedelje i vikend je tradicionalno period tokom kojeg ima najviše promocija u vidu besplatnog darivanja igara od strane raznih developera, a sada je to pojačano sa #Stayathome inicijativom koju podržavaju mnogi izdavači.

Za vas smo pripremili kratku listu igara koje možete potpuno besplatno preuzeti tokom ovog vikenda i koje će zauvek ostati u vašem vlasništu, a ujedno ćemo spomenuti i par naslova koji su dostupni za igranje tokom ograničenog perioda.

Grand Theft Auto 5 Premium Edition – PC(Epic Games Store)

Tokom prethodnih godinu i po, koliko se Epic Games bavi besplatnim promocijama na svojoj prodavnici, nijedan naslov nije izazvao toliko pažnje kao GTA 5. Epic je pokušao da priredi iznenađenje igračima, ali su oni detalje saznali već dan ranije, pa je većina u četvrtak pohrlila da ugrabi svoju kopiju, što je dovelo do pada servera i problema u radu tokom nekoliko sati na Epic Games Store.
Sada su problemi u potpunosti otklonjeni i ako kojim slučajem niste čuli da je GTA 5 Premium besplatan, ili ste do sada bili u izolaciji od interneta, učinite sebi uslugu i dodaje igru u biblioteku.
Promocija traje do četvrtka, 21. maja, a naredne besplatne igre su već procurele.

Link za preuzimanje

Aegis DefendersPC(Humble Bundle)

Humble Bundle se tek nedavno uključio u aktivno poklanjanje igara, a ove nedelje to čini sa Aegis Defenders, mešavinom metroidvania i rogue-lite igara. Ovaj naslov od vas zahteva da gradite svoju bazu, štitite je od neprijatelja i da saznajete više detalja o simpatičnom pikselizovanom svetu igre.
Ovde je potrebno samo prijaviti se na newsletter ove platforme i na pruženoj mejl adresi dobijate ključ za aktivaciju igre na Steamu.
Promocija traje do 17. maja u 19h

Link za preuzimanje

LEGO Ninjago Movie Game PC(Steam), PS4, Xbox One

Fanovi igara u LEGO izdanju ovog vikenda mogu preuzeti igru urađenu po uzoru na Ninjago film. Ako ste pogledali film, onda znate da vas očekuje borba protiv zlog gospodara Garmadona i njegove armije. Kao i sve LEGO igre, Ninjago Movie Video Game je puna humora i odlične zabave u kojoj će pre svega uživati mlađi igrači.
Promocija traje do 21. maja

Discovery Tour za Assassin’s Creed Origins i OdysseyPC(uPlay)

Ubisoft je dobro poznat po darežljivošću, sa dobrim brojem igara podeljenim putem uPlay platforme. Ovoga puta je za igrače pripremljena edukaciona tura kroz svetove igara AC: Origins i Odyssey. Oba naslova sa sobom nose Discovery Tour koji služi za proučavanje antičkih civilizacija potpuno opušteno i bez ikakvog nasilja.
Promocija traje do 21. maja.

Hitman SniperAndroid i iOS

Square Enix misli i na igrače koji zabavu traže na mobilnim telefonima, te je ovoga puta omogućio da Android i iOS korisnici po ceni od 0 dinara preuzmu Hitman Sniper. Ova igra je inspirisana Hitman serijalom koji je popularan na PC-u i konzolama, pa tako stavlja pred igrače niz misija u kojima moraju što profesionalnije izvršiti zadatak asasinacije.
Hitman Sniper je besplatan do 21. maja

Fallout 76 – PC, PS4, Xbox One

Fallout 76 je besplatan za igranje do 18. maja, sa svim propratnim sadržajem, što znači da pustoš koja okružuje Vault 76 možete istražiti bez ikakvih ograničenja. Ovaj naslov kompanije Bethesda je nedavno dobio Wastelanders apdejt koji je značajno popravio kvalitet igre, a najavljene su još neke pozitivne promene

Stellaris – PC(Steam)

Studio Paradox Interactive je povodom obeležavanja 4. godišnjice igre Stellaris odlučio da nju ponudi besplatno igračima tokom vikenda. Ovo je strategija sa bogatim elementima politike i istraživanja, tako da imate priliku da gradite ogromnu galaktičku imperiju ili da snagu dokazujete kroz ratovanje sa drugim civilizacijama.
Promocija ističe 17. maja u 22h po našem vremenu

Link ka Steamu

Conan Exiles – PC(Steam)

Još jedan naslov je besplatan za probu u trajanju od nekoliko dana. Reč je o multiplejer survival igri Conan Exiles. Cilj je preživeti u okruženju inspirisano filmovima o Konanu. U ovaj svet možete uskočiti sami ili u kooperaciji sa prijateljima, i istraživati ogromni svet ili boriti se sa nemanima.
Promocija traje do 18. maja

Link ka igri

To je otprilike to za ovaj vikend, ali postoji šansa da smo nešto i propustili. U listu nismo uračunali igre koje su trajno besplatne, već samo one koje su na 100% popusta u narednih nekoliko dana.

Uživajte.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top