PC

Stigao trejler za Supremacy, novi DLC za Call of Duty: Advanced Warfare

Kompanija Activision otkrila je detalje za treći DLC u nizu za igru Call of Duty: Advanced Warfare pod imenom Supremacy.

DLC donosi četiri nove multiplejer mape od kojih ćemo na dve imati priliku da vidimo vrlo poznate lokacije: Kremljin u Moskvi i Vestminstersku palatu u Londonu dok je mapa Skyrise rimejk mape Highrise iz igre Call of Duty: Modern Warfare 2. Kao dodatak novim mapama sa Supremacy DLC-om stiže i naredna epizoda moda Exo Zombies – Carrier, a posebno iznenađenje je pojava legendarnog glumca iz horor filmova Brusa Kembela.

Supremacy DLC izlazi 2. juna za Xbox One i Xbox 360 konzole dok će PC igrači kao i vlasnici Sonijevih konzola morati da se strpe još neko vreme, a cena je 15 dolara kao solo dodatak ili 50 dolara u sklopu Season Passa.

Pogledajte trejler za novi Supremacy DLC:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top