PC

Na MGS5: Phantom Pain PC disku se nalazi samo Steam installer

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain zvanično izlazi sutra. Neki od igrača su uspeli ranije da dođu do PC kopije igre koja će se prodavati u radnjama. Sadržaj tog diska će vas možda iznenaditi.

Naime na disku se nalazi samo 8 megabajta sadržaja. U pitanju je instalacija za Steam klijent i šifra koja vam otvara pristup digitalnoj kopiji igre. Ono što vas nakon toga očekuje je download cele igre, iako ste kupili izanje na disku!

Konami je inače u poslednje vreme na udaru igrača. Kompaniji se zamera odnos prema starim franžizama i okretanje mobilnim platformama a potezi kao što je ovaj sigurno neće smiriti strasti među igračima.

Dobra vest za kompaniju je to da je Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain naišao na izuzetno dobar odziv kod kritike.

MGS5 PC disc

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top