PC

Besplatna strategija Krosmaster objavljena

kozmos

Ankama, kompanija koja stoji iza naslova Dofus i Wakfu, izdala je još jednu igru čudnog imena – Krosmaster. U pitanju je free-to-play multiplayer strategija za Windows, OS X i Linux. Poseduje šest različitih okruženja i četiri gameplay moda koji će dati igračima dosta mogućnosti za dobru zabavu i igranje, bez obzira da li se radi o solo avanturama punim akcije ili jedan na jedan okršajima. U igri se nalazi i turnirski mod koji omogućava da otkrijete da li ste najbolji među svim Krosmaster igračima.

Ankama kaže da će četvrti mod igre, Dungeon, stići uskoro kao i da bez obzira što igra izgleda “slatko”, nije nimalo laka. Poseduje preko 130 likova koje možete skupljati i koristiti a najbolja kombinacija heroja u jednom timu zasigurno donosi pobedu. Ankama zapravo poseduje i fizičke kopije figurica koje možete kupiti u prodavnici, poput Skylandersa, ali nismo sigurni da će im ovaj potez proći najbolje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top