Vesti

Far Cry Primal takmičenje vas vodi u pećinu

Ali ne u provod. Naime, najnovije takmičenje koje je Ubisoft organizovao promoviše novu Far Cry igru, Primal. U igri ćete biti smešteni u ulogu pećinskog čoveka tokom početaka civilizacije i moraćete da preživljavate u veoma opasnoj virtuelnoj divljini. Takmičenje, s druge strane, nudi priliku da jedan deo atmosfere igre iskusite uživo (nadamo se bez agresivnih domorodaca i krvoločnih životinja). Potrebno je samo da preko ovog formulara, koristeći Twitter, ukratko objasnite zašto baš vi morate da osvojite ovo luksuzno putovanje iz snova.

Srećni dobitnik će, sem kamenog poda pećine umesto udobnog kreveta, neprestane promaje i vlage, imati priliku da povede jednog prijatelja kako bi podelili patnju, pardon, nagradu. Put traje tri dana i samo jednu noć ćete zaista provesti u pećini u Pirinejima, dok će prva noć biti u hotelu i u međuvremenu ćete imati profesionalni trening u preživljavanju i divljini. Sve troškove puta snosi organizator tako da, ukoliko ste avanturističkog duha, nije loša prilika da vidite manje glamurozan deo Francuske.

Ubisoft je ovo takmičenje zaokružio šaljivim videom:

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top