Domaća Scena

Switchars na Steamu

Nemamo svaki dan priliku da objavimo vest da je neka domaća igra stigla na najpopularniju gaming platformu Steam. Switchcars, arkadni roguelike sa auomobilima, posle više od tri godine razvoja je dobio zeleno svetlo i uskoro će se pojaviti na Steamu kao Early Access naslov.

O igri smo već pisali, tako da ćemo se samo podsetiti šta je u pitanju. Switchcars je izuzetno brza arkada u kojoj ćete koristiti neko od hiljadu prevoznih sredstava (automobili, vozovi, avioni…) da pobegnete što dalje od vanemaljske invazije. Igra se menja svaki put kada je igrate, od okruženja koja utiču na performanse vozila, do samog voznog parka. Više informacija o igri možete naći na njenoj Steam strani, a početak prodaje je najavljen za 4. mart.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top