Vesti

Games With Gold u aprilu sa najboljim igrama do sad

Volite li besplatne igre? Ko ne voli! A naročito ako ih dobijate za dve platforme. Kao što verovatno znate, Xbox pandan Playstation Plus-u je Games With Gold gde svakog meseca imate nekoliko igara za 360-icu ili One besplatno ukoliko plaćate mesečnu pretplatu. Istina, nije baš potpuno besplatno, ali kad već plaćamo da igramo online što ne bismo dobili i neke igre, zar ne?

Dosadašnja ponuda Games With Gold igara je bila ”mešana salata” starijih ali dobrih naslova, indie igara i nekih opskurnijih igara. Ali, ne i u aprilu, jer nas očekuju isključivo vrhunske igre. Nastavljajući dosadašnju tradiciju, igre dolaze u dva talasa – prvi koji traje tokom celog meseca i drugi koji počinje 16. aprila a završava se 15. maja.

U prvom talasu Xbox One igrači odlični Wolf among us iz studija Telltale Games, celu sezona naravno, a u Xbox 360 paketu dolazi prvi (po mnogima i najbolji) Dead Space, survival horor koji će oduševiti svakoga ko je gledao Event Horizon. Drugi talas je još ”udarniji” jer Xbox One igrači dobijaju ekskluzivu Sunset Overdrive, a na 360-ici će biti besplatan možda najblesaviji GTA klon Saints Row IV. Ukoliko imate samo Xbox One, dobra vest je da su i Dead Space i Saints Row igrivi na toj konzoli.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top