PC

Prvi primerak Oculus Rift-a dostavio osnivač kompanije lično

Koliko puta čujete da je osnivač kompanije vredne više milijardi dolara lično došao nekom od kupaca na adresu da dostavi naručeni proizvod? Nijednom, verovatno. Ali, Palmer Luckey, osnivač Oculus, odlučio je da prvi primerak Oculus Rift uređaja neće dostaviti ”neki tamo” dostavljač već on lično. Srećni prvi kupac uređaja je Ross Martin sa Aljaske, kome je prošle nedelje stigao naizgled običan e-mail od kompanije gde ga obaveštavaju da će mu dostaviti uređaj u subotu 26. marta, dva dana pre zvaničnog izlaska.

U ovom trenutku on još nije znao da će mu uređaj dostaviti osnivač kompanije lično, niti da je zaista bio prvi koji je kupio Rift. Jedan telefonski poziv kasnije i mladi developer sa Aljaske je našao u potpunom šoku. ”Osećao sam se kao Čarli u fabrici čokolade”, izjavio je kasnije kada je pričao sa Palmerom. Navodno, oko stotinu kupaca je istovremeno izvršilo preorder uređaja i pobednika su odlučivali stotinke.

Da li je ovo samo dobar marketinški potez  ili je Palmer Luckey bio iskren u svojoj izjavi da upravo on mora da dostavi prvi Rift nije ni važno u ovom trenutku, bio je lep gest zabeležen kamerom upravo osnivača kompanije i nadamo se dobar početak prodaje jednog od uređaja za koji se očekuje da revolucionizuje industriju video igara.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top