Vesti

Two Worlds i dalje živi – dve nove ekspanzije i najava treće igre

RPG serijal Two Worlds je imao trnovit put – osrednje prihvaćen od kritike ali i publike, opstajao je na povremenim Steam rasprodajama. To je izgleda bilo više nego dovoljno da održi studio Reality Pump, koji punom parom (ha!) rade ne samo na ekspanzijama za Two Words II, već spremaju i novu igru.

Studio ove godine planira da u igru doda osam multiplayer mapa i izda dve velike ekspanzije – Call of Tenbrae i Shattered Embrace. Prva od njih se očekuje tokom drugog kvartala ove godine i već je dobila zvaničan sajt, a najavljeno je i da će igra dobiti grafička unapređenja u vidu detaljnijih likova i okruženja. Takođe je najavljeno unapređenje interfejsa, kooperativni multiplayer i naravno novi achievementi.

Two Worlds III se trenutno nalazi u fazi dizajniranja koncepta i tokom narednih 36 meseci će trajati rad na njoj. Studio još ne otkriva za koje platforme sem PC-a je razvijaju, ali ne sumnjamo da će ciljati i aktuelne konzole.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top