PC

Prva besplatna ekspanzija za The Division stiže uskoro

Dogurali ste do kraja The Division, videli ste sve što se videti može i čekate nove izazove? Imamo dobre vesti za vas, jer je Ubisoft upravo najavio izlazak prve od dve planirane besplatne ekspanzije za igru, pod naslovom Incursions.

Incursions dodaje sadržaje za igrače najviših nivoa, tj. end-game sadržaj, a dizajnirane su za timsku igru i kao nagrade daju najbolji loot u igri. Prva od njih, Falcon Lost, biće smeštena u potpuno novu zonu u podzemno postrojenje za preradu vode. Zajedno sa ovim proširenjem će doći i mogućnost trgovanja sa drugim igračima, stavka koja je obavezna u svakom MMO-u. Maksimalni nivo je i dalje 30, ali će oprema sada moći da vam pojačava skillove preko dosadašnjeg maksimuma, pojavljivaće se dnevni izazovi sa malim nagradama, kao i nasumični loot dropovi u Dark Zone van predefinisanih zona, koje će braniti posebno žilavi NPC-evi.

Falcon Lost će inače imati dve težine – Hard, za igrače čiji je gear score 31 i Challenge mode, koji je još teži. Takođe, misija neće imati checkpointe, tako da ako vam ekipa pogine, moraćete ispočetka. Ovu i sve dolazeće Inkurzije ćete moći neograničeno da ponavljate kako biste lovili novu opremu, faktički kao instance u tradicionalnim MMO-ovima.

Prva Inkurzija izlazi 12. aprila, a nešto kasnije će izaći i Conflict, koja će dodati inkurziju u Columbus district i unaprediće Dark Zone. Pored toga, igra će dobiti i tri plaćene ekspanzije tokom ove godine.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top