Vesti

Solid Snake reklamira automobile

Ford? Foooooord!

Nove reklame za kompaniju Ford su nam u prvom trenutku delovale kao čista prvoaprilska šala, ali smo pogledali na kalendar i shvatili da se uopšte ne šale. Dakle, posle valjanja po prašnjavim bespućima u Metal Gear Solid serijalu, Snake je prešao u advertajzing i to za ni manje ni više nego ovu legendarnu auto kuću.

Fanovima MGS igara biće poznate scene prikazane u reklamama – codec razgovor između pukovnika Cambella i Solid Snake-a, a zatim i legendarna scena sa Psycho Mantis koji zna da volimo Castlevaniu… pardon, dobre automobile koji imaju sistem za otvaranje bez korišćenja ključa. Iako oba klipa deluju kao čista fan-made sprdnja, dolaze sa zvaničnog Youtube kanala kompanije Ford i čak ni iz te kompanije ih ne smatraju nikakvom šalom, već originalnim načinom reklamiranja modernoj publici.

Pogledajte obe reklame u nastavku, a mi samo moramo da dodamo da se nadamo da za otključavanje pomenutih automobila neće biti potrebno zagledanje zadnje strane uputstva za korišćenje. Mada ne bismo imali ništa protiv da imamo Davida Haytera kao GPS glas.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top