PC

Ubisoft se vraća u novom Humble Bundle paketu

Nakon Deep Silver i Capcom, došao je red na Ubisoft da reprizira svoj Humble paket igara.

Nazvan Humble Ubisoft Bundle Encore, paket ima četiri nivoa, od standardnih 1 dolar i beat the average, sve do nimalo jeftinog od 75 dolara, a evo i šta se u svakom nalazi:

  • za 1 dolar dobijate Call of Juarez Gunslinger, Grow Home i Rayman Origins
  • BTA u ovom trenutku košta 6.5 dolara i pored prethodnog paketa sadrži još i Far Cry 3, Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist i Assassin’s Creed Chine
  • za 15 dolara dobijate sve pomenute igre i još Assassin’s Creed Rogue i The Crew
  • najskuplji paket od 75 dolara dolazi sa svim igrama + The Division i Division majicom

 

S obzirom da je u pitanju Ubisoft, sve ove igre dolaze u vidu ključeva za njihov servis Uplay (sem Gunslinger i Grow Home koje su Steam igre). Prodaja ovog paketa je tek počela i trajaće dve nedelje, a nakon prve nedelje u BTA grupu će biti dodato još igara.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top